Bipolar Times Vse, kar rabiš, je pogum, da pokažeš svetu, kdo si v resnici.

Men je vseen, kaj ma človek med nogami

21.10.2018 · Objavljeno v Tereza Vuk

Da se družim več s tipi kot ženskami, sem že povedala. In ni to čist nič načrtovanega, tko je bilo celo življenje. V resnici mi je čist vseen, kaj ma človek med nogami, mene zanima sam tist kar maš v piskru. Če možgan ne laufa, ti je uzalud vse.

Blažena med moškimi
Ampak mam očitno na pol moške možgane in pol vedno zaglavim sama s tipi. Ker res nisem bila nikol ena unih, k se mormo tri bestičke držat za roke za vsako kurčevo šetnjo do wc-ja v klubu, k da bi ble ene zbezljane kure, k ne znamo dihat ena brez druge. Seveda niso vse take, jih pa poznam kr neki takih. Če sem kdaj predlagala kakšni frendici, da nej gre pač z eno ekipo modelov na ta in ta dogodek, ker seveda sama ne zna it, je takoj vsa šokirana začela: “Pa ne morm it sam jaz, pa sami tipi.” Why the fuck not?

Jaz sem mela tud tri tipe cimre že. In sem bila sama in so me tretirali kot princesko, da ne omenjam, da so meli stokrat bolj pospravljene sobe kokr jaz. Sej to tud za wc-je po lokalih govorijo, da znajo bit ženski velik bolj usrani. Najboljše so mi pa une: “Da ne boš vrgla vložkov v školjko.” Mislim, pa kera pametnjakovička pa to dela? Da bom ja še kje plačevala za zamašen odtok in brisala bruhanje in sranje izpred enga tedna, ko bo vse fuknilo na površje.

V lokalu kjer se jaz zadržujem, ni dost žensk. Vsaj ne teh lokalnih k bi znale kej zdrinkat konkretnega. In pol valda, za šank, pa bit spet blažena med moškimi. Čeprov sem skoz hotla, da bi blo več žensk. da uravnovesimo mal zadevo. Da ne bom sam poslušala moško nerganje, kakšni garači so, ker so edini k so dans oddelali 8-urni šiht, njihovo čenčanje, če una soseda k gre mim štacune res hodi še z unim ta plešastim, k ma njegov fotr polno rit keša in njihovo jezo in razočaranje, ker jih je spet ena fuzbal ekipa zjebala na stavnih listkih.

In ker obvladajo fantje vse, so mi tud predlagali h keri frizerki naj si grem farbat bučo na blond. Spoznam frizerko, se spoprijateljiva in ona mene spozna še z dvema bejbama k skoz zase tam za eno mizo sedijo. Sej ženske so kle iz tega okoliša ful dlje k jaz, sam rekle si še nikol nismo besede. In ker mam cel šank pod kontrolo, spoznam še njih med sabo, čeprov na videz smo se vsi poznali in kr naenkrat rata ena družbica obeh spolov, k se začnemo dobivat vsak popoldne, da se izjamramo. In kej spijemo, seveda. Tud v kurac pošljemo in marsikej. Evo, mission accomplished.

Jaz nisem bestička z nobenim nikol
Ampak ker jaz nisem kao bestička z nobenim nikol, ampak striktno skoz zase stranka, se vsedem po feelingu. Enkrat k mizam k folku, drugič sama notr sedim in meditiram težke modrosti življenja, kot so: “Zakaj ta kurac ne dvigne že telefona?? Kje bom pa jaz ganjo dobila??”, tretjič za šank. In pazi zdej ti te moške možgane. Trikrat se vsedem za druge mize, kjer ni blo teh bejbik, one so ble zase za mizo in čist vsakič me je en vprašal: “A ste ve skregane?” “Itak da ne, zakaj?” “Ja, zadnjič ste skup sedele.” “Ja, in? Zakaj me ne vprašaš, zakaj nisem za sosednjo mizo pri Marjanu?” “Ja, ne vem.Vprašam sam.” Vem pa jaz.

Ker tipi nas ženske vidijo tko. Da bo takoj nek kreg med nami, da si bomo kej skakale v zelje, zganjale ljubosumje, ker smo si seveda vse konkurenca. Zadnjič me je en prepričeval, da smo kot psice. “Une se tud takoj zagonjo ena v drugo.” Ok, sam pes dela po nagonu. A mene po svetu vozi nagon al razum? Pa smo res take psice? Znamo bit, seveda. Ampak ne nujno med sabo. Če bi tko blo, bi jaz delala vse na temu, da sem vpeljala mlajše luštne punce do ostale družbe? Da smo malo mešano.

In sprot sem opazila še eno razliko med ženskami in moškimi. Me si hitr povemo: “A s kerim dejtaš zdej? Men je pa ta pa ta všeč.” Tipi si nikol ne bojo povedali med sabo takih for. Niti med top prijatelji. Kakšna ljubezen, pa kdo je komu všeč, kaj šele da se boš prijatelju izpovedoval: “Ljubim jo!” Oni bojo sam tko: “Lej, kere noge ma. Lej uno tam ta črno, kaj bi jo od vzad.” Kr neki maštajo v resnici so pa čisti softiči. Za izpovedat ljubezen rabiš velik več jajc, kokr pametovanje o fuku in sanjat kako boš eno od vzad, čeprov veš, da tega ne boš nikol doživel. Vsaj z njo ne.

Jih poznam par k ratajo čist pobebljeni če je kakšna ženska zraven k si jo želijo. Skakat spred in vzad pred njo, k jim je ornk jermen zdrsnil.Sem mogla enga frendu kr na potih rečt: “Dej ne zganjaj budale iz sebe. Prov patetično vse skup. Man up. Bod dec. Noben ne mara enga k se mu meče pred noge in če jo češ zapecat, je to čisti fail od taktike.” Pol sem mu še z oskarjevsko igro nakazala, kako bi izgledalo, če bi blo kontra. Začela sem izigravat kako skačem po enmu vsa sluzasta in ga prosim skor na kolenih, če mu lahk obrišem iz kotička ustnic kapljico piva. Frend me je sam gledal, če se mi je utrgalo. pa rekel:”Ja, prfuknjena bi izpadla.” No shit, Sherlock. Kako pa misliš da ti izpadeš?

Zakaj je stokrat bolš bit ženska k moški
Sicer sem hotla kolumno začet zakaj je stokrat boljš bit ženska k moški. Glih zarad takih for. Če maš mal mozga, vse dosežeš na lepe oči. Yoko Ono je ratal še Beatle zjebat, pa še dans ne vem kaj naj bi ta ženska delala v življenju, razen da je čist zmedla in poročila Lennona. Ok, pustil so se sami zjebat, ampak ipak je mela prste zraven. Hja, znamo bit kr zajebane. Nikol ne bom pozabla dveh cimer, k sta bli par. Ko sta se pa onidve skregali med sabo, pa bolj da sam spizdiš po hitrem postopku, pa si poješ zraven: “Run for your life.” To je blo pa res. Dve tigrici k se zagonta ena v drugo, pa ne veš kera bolj rjove. Takrat sem vedno pomislila na une tri modele cimre in na to, kakšen nezakompliciran mir je bil. Pa še sobo so mi pospravljali.

Preberi tudi

Oddaj komentar