Bipolar Times Vse, kar rabiš, je pogum, da pokažeš svetu, kdo si v resnici.

Internet – raj za zafrustrirane žleht lenuhe

30.01.2018 · Objavljeno v Tereza Vuk

Fak, fak in fak. No, seveda, jaz ne bi nikol tko napisala. Fuck, fuck in fuck. To je blo vse, na kar sem pomislila zdej ob dogodkih z Jakovom. Ok, zajebali so uni modeli, k so se odločili za glasovanje kdo bo nosil našo zastavo kar prek net-a. Kr prek FB. Jao meni, pa kje majo glavo.

Pa to je raj za vse zafrustrirane žleht lenuhe. “Če sem jaz loser v življenju, bom pa še teb jebal vse po spisku. Sej se lahk skrivam vzad za nickname-om.” In čist vesel z mastnimi prsti od čipsa tolče po tipkovnici in uživa v žaljivkah. Takih ljudi res ne bom nikol razumela. Pa dej si mir, dihaj, pa glej svoja posla, če ti gre kdo na kurac. Jaz marsikoga videt ne morem, ampak glih takemu ne bi posvetila minute svojega časa. Res, zakompleksan folk k  se izživlja tkole na net-u nad ljudmi me spominja na une mejhne tečne čivave, k so ogrožene od vsega in sam bevskajo neki naokol in dobr ve, da sam ena brca pade, pa bo v zid tja zalimana.

Sej dobiš trdo kožo, ampak kdaj še vedno zaboli
Ko se spomnim svojih začetkov, ko sem začela pisat pri Crnkoviču, me še danes glava zaboli. Kolumne so ble takrat še odklenjene in čist vsak debilen kurac me je lahk poslal v pizdu mater. Seveda sem bila na začetku šok za ljudi, sami kurci pa pizde v tekstu, razmišljat s svojo glavo in za dober dan met teme kot “zakaj ne bom mela otrok” in “šole so brez veze”. Pa to je enim čistunom tko dvignilo vse lase na glavi, da si mislit ne morte. In ti to bereš. In kot kreten začetnik se še braniš neki nazaj. Napaka da večja ne more bit. Ker takim zafrustrirancem ne moreš bolj polepšat dneva, kot da se še sam vtakneš v debato. Oni skriti za izmišljenimi imeni, ti pa stojiš za svojim imenom. In priznam, parkrat sem hotla nehat pisat. Sem pisala Crnkoviču: “Hvala za sodelovanje, jaz se tega ne grem več. Preveč sranja sem dala že v življenju čez, da mi bo vsak random debil k me sploh ne pozna jebal mati.” “Nimaš kej sploh brat komentarjev brezveznih. Še manj se mešat zraven.”, mi je odgovoril. In dobiš še večji zagon in si rečeš: “Pejte vsi lepo v pizdu mater.” In pol se navadiš. Da ti pod vsakim intervjujem kakšen kreten smeti s svojimi umotvori od komentarjev in da se enmu meša na Twitterju in me vsake tok časa označi zraven Anje Kopač Mrak pa na ministrstvo za družino in vse tist in seveda vsakič zraven napiše, da sem vulgarna lezbača. Očitno ni bral mojih knjig, ker sam o tipih nabijam, sem pa vseen zarad njega mela takoj 3 lezbijke za odobrit na FB, ena je še takoj po knjigo prišla.

In kok mora bit takmu modelu dolgčas v lajfu, da se mu to sploh da. Sej dobiš trdo kožo, ampak kdaj še vedno zaboli. Ker ne razumeš zakaj te zmerjajo in žalijo, ti pa nobenmu nč slabega nočeš. In žaljivke bolijo. Se spomnim ko smo bli otroci in če je kdo prišel iz Bosne, so ga takoj zmerjali in če je bil kdo predebel je poslušal posmeh in žaljivke skoz. Ne od vseh, seveda. Ampak zadost sta una dva omejena v bučo, da ti lahk ostanejo travme za forever. En moj bivši je bil bolj buckast. Kot otrok še bolj. In so se norčevali in se mu smejali, dokler ni enga zagrabil in ga potolkel. Od takrat dalje je mel mir, ne sam mir, cel  rešpekt je bil do njega. En frend mi je zanč razlagal, da se je kot otrok iz primorske preselil v Ljubljano in spet ista štorija, sam tokrat zato. ker je govoril primorsko. Red je naredil čist na isto foro. Ta najbolj glasnega je zbombal. Žalostno, ampak resnično. Takim morš sam z batinami vrnit, očitno. Dans sta obadva stara čez 40 in obadva se še kako dobr spomnita posmeha izpred tok let. Itak je pa to sam vzgoja doma. Noben otrok se na suh ne spomni govort “prekleti bosanci”. To doma pobira in sliši od kretenskih staršev. Ker otroci niso druzga k podaljšek egotripa staršev. Najprej čist falijo vzgojo, pol pa še batine faše v šoli od enga k mu poči pokrov in ma zadost.

Šibki osebki skriti za vzdevki
Ampak na netu to tko ne gre. Ker so ti šibki osebki skriti vzad za vzdevki, ti pa čist sam na drugi strani. Verjetno se ti isti nasmiha v štacuni, da kok si fajn. In nehaš to brat. Ker če hočeš pisat, se nimaš kej s takimi budalizmi ukvarjat. In če hoče Jakov Fak v miru trenirat za svoje cilje, mu je res ta zadnja, da mu bo vsak bebo sikal zarad nošenja zastave. Nosite si jo sami, pa čao zdravo. Ko bo padla medalja, bo pa spet: “Naš je, naš je!”

Sam kdaj ti vseen poči film. Eno je, da jim nisi všeč. Eno je, da te žalijo. Glih prejšnji teden me je ena modelka naletela na slab dan. Ker ni mogla držat svojga kljuna skup in je mogla pametno komentirat na Fokusu: “In kdo je ta butara?” Alo, bre ženska, pa teb morjo dat možgane prečekirat. Jaz sem vse živo, lahk tud pijanec in lezbača, ampak butara? Sej ti mozak sporoča, da ne, sam ne it na njihov nivo, ti si nad njimi, ampak se spomniš na bivšega in frenda iz primorske, na to, da po teb pa že ne bo hodil vsak in žalil tvoj intelekt. Sem sam zasikala nazaj: “Komu ti praviš butara?” In hop, že so me zvlekli na njihov nivo. Fak.

Preberi tudi

Oddaj komentar