Bipolar Times Vse, kar rabiš, je pogum, da pokažeš svetu, kdo si v resnici.

Brez fuka nam živeti ni

24.08.2018 · Objavljeno v Tereza Vuk

Če se več ali manj družiš sam s tipi, izveš marsikej o njih. In men se kr vsi izpovejo. Predvsem sem dojela, da velik teh starejših tipov papa viagro ali kamagro. Kar je sicer vse lepo in prov, sam ko si mlajši še pomisliš ne na to, da jim mogoče en dan ne bo več stal. Še v mojih letih tega ne pomisliš. In kaj ko bom jaz v menopavzi, vsa suha? Me bo sploh še mikalo kej?

Stoječi korenjaki in suhe slive
Enkrat mi je en gospod razlagal, da mata z ženo slab fuk, ker je spodi k ena suha češplja. Posledično tud zakon ni štimal, ker brez fuka nam živeti ni. “Ja, pa lubrikant kupi, ne?” “A what?”, je bil čist zmeden. Ko me je srečal naslednjič je mel nasmeh okol in okol kepe, pa sam še zahvaljevat se mi je začel: “Spet vse štima.” Sploh ne vem zakaj sem to vedla, ampak sem očitno že kje na 24 ur prebrala pod rubriko Zadovoljna ali kako masturbirati. K da desetletniki berejo kako si jih morjo na roke metat ali kako si jih morjo mencat.

Realno gledano se tud men menopavza približuje, če ne crknem prej. Sej met menstro že 30 let znova in znova in znova je res jeba, sam ne bi pa ratala una tečka ena izsušena, k bi me motil vsak dotik nekoga. Hja, bojo pa z lubrikanti dost zaslužili. V glavnem, tipčki (starejši gospodje in eni ne tok starejši) majo pa pač une svoje viagre in kamagre. “Pa ti prov ne stoji več al kaj?”, sem spraševala enga. “Ja ne, ne. Razen če mi ga dobr ne sfafa”, je neki živčno odgovoril nazaj. “Pa dobr, sej maš svoja leta. Pazi da te ne bo kap, vmes k jo boš dol dajal in se greš te zajebancije.” “Sej mi dohtar piše viagro.”

Na enem drinku z znancem, mlajši od mene, potegne ven uno kamagro (kao en gel al kaj), da ti so bo pa on dans privoščil. Pol je šel v eno vukojebino, kao date, zagonil 100 evrov za kosilo z njo in pot. Na koncu mu je fakiča pokazala, kao hvala lepa za lunch, unmu se je pa cufal ker mu je tok stal. “Naslednjič plačam eni za sex, pa čao zdravo.” Sam tud tam se je zajebal. Mu je spet tok zaropotalo po buči in vsemu zarad unga gela, da je uno bejbo za keš zagrabil za gleženj, jo obrnil naokol pa rekel: “Zdej boš ti vidla ringelšpil k te bom dal na propeler.” Je rekla, da se ne gre, da je pregrob, pa še keš je dobil nazaj. Po mojem ga je sam zahteval, že pozabla štorijo.”Pa sej ti si še mlad, zakaj rabiš tist žret?” “Ker je boljš. Dlje. Bolj noro in vse.” Veš da, dokler te ne stisne za tiki tik.

Ker je vse v glavi, je tud v spodnji glavi jeba
En frend mi je rekel, da je vzel enkrat zato, ker na bejbo ni bil neki čustveno navezan. In ker je vse v glavi, je bla tud v ta spodnji glavi jeba. Zdej ko je blo to marijino vnebozetje, so nas že iz vseh lokalov pometali in pristali smo v kr enem. Neki jokam tam nad svojo usodo, en model posluša, neki pripomne, ga povabimo da prisede, se predstavim, pa reče: “Ti pr Crnkoviču pišeš, ne?” Jaz pa tam vsa objokana. Mi je takoj mal ego nafilal nazaj. Nas fuknejo še iz kle, gremo v četrtega in ta bralec moj, k se nam je pridružil, začne točno zgodbo o kamagri. Da kako ga je stisnilo pri srcu, ko je celo vrečko počvakal. Da zdej pa čist mal vzame, pa da je zakon. “Prej mi ni prišlo, zdej mi pa.” Pa pizda, a to vsi žrejo? Še ta kolumna zgleda k en reklamni pano za te pripomočke. Da ne bo še pol Slovenije pometalo po tleh zarad infarktov.

Ok, mi se kle zajebavamo, sam je to vse skup ziher ornk fucked up. Neki k ti je blo samoumevno celo življenje. Ne več stoječi korenjaki in suhe slive. Si prov predstavljam te starčke v domu ostarelih na koncu ulice. Nafilani z vsem živim, pa cel razvrat. Kamagre, viagre, lubrikanti, dildoti, vibratorji, you name it you’ve got it. Vzun pa kao na hojcah, pa komi šetat, pa za srce se držat. Valda, če ste umetne kolke trenirali na komad The final countdown. In kaj češ lepšega od tazga finisha.

Preberi tudi

Oddaj komentar